Je tu nová otužilecká sezóna 2023/2024

Skúsení otužilci vedia, že najlepší čas na začatie otužovania je záver septembra, hneď počas prvých jesenných dní. Teplota vzduchu klesá, ale voda si udržuje ešte pomerne prijateľné teploty okolo 20’ C. A to je presne čas, kedy končí stará a začína sa nová otužilecká sezóna. Klub ĽADOVÉ MEDVEDE Veľká voda nezaháľal ani v lete, viacerí členovia úspešne v priebehu septembra zavŕšili Letnú 100, za ktorú budú už tradične ocenení počas Revolučného plávania 17. 11. 2023.

V najbližšom období náš klub pripravuje zverejnenie termínov zimno-plaveckých podujatí. Najmä našich pravidelných rekreačných akcií, ku ktorým pozývame aj širokú verejnosť. Ďalej chystáme zverejnenie súťažného kalendára Slovenského pohára v zimnom plávaní, ktorý má niekoľko kôl a jedno z nich organizuje aj náš klub už v januári budúceho roka. A nájdete tam aj akcie iných klubov, ktorých sa pravidelne aktívne zúčastnujeme. Sledujte náš web a facebook pre viac informácií.

Činnosť nášho občianskeho združenia zabezpečuje veľké množstvo aktívnych členov, ktorí sa podieľajú na spoluorganizovaní podujatí. Za to im patrí veľká vďaka. Rovnako chceme poďakovať našim podporovateľom, bez ktorých by naše akcie nemali taký rozsah a zaujímavý rozmer.

Ďakujeme:

Slovenskej plaveckej federácii – za podporu a zapožičanie materiálu na naše podujatia

Obci Dunajská Lužná – za finančnú a organizačnú podporu pri podujatiach

Bratislavskému samosprávnemu kraju – za podporu plaveckého festivalu 24-hodinovka, ktorý je známy na celom Slovensku a aj v zahraničí

Nadácii ZSE – za finačný dar na organizovanie športových podujatí

Bufetu Nad Jazerom a Martinovi Omastovi – za poskytnutie priestorov cez víkend, výborný čaj, občerstvenie a posedenie pri krbe

Poďakovanie samozrejme patrí aj ďalším partnerom, ktorí poskytli financie, materiál, vstupy na pozemky alebo ceny do našich plaveckých súťaží.

Takže nová otužilecká sezóna vitaj 🙂